Het kan nooit de bedoeling zijn dat mensen op de wereld komen, om vervolgens in de goot te belanden. Toch telt Nederland vandaag de dag ongeveer 18.000 daklozen. Hoe kan het gebeuren dat iemand op straat beland, waar begint zoiets? Liever gezegd, wat kun je er aan doen om dit te voorkomen?
Dat is wat mij intrigeert en bezig houdt. En daar ligt dan ook de kiem van Jouw Kickstart.


Iedereen verdiend een kans op een gewaardeerde plek in onze samenleving. Onze maatschappij geeft ruim de mogelijkheid om daar te komen. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om dat te bereiken, ongeacht om welke reden dan ook. Als ervaringsdeskundige weet ik dat voornamelijk jongeren, tamelijk gemakkelijk en snel kunnen afglijden naar een situatie waar ze uiteindelijk niet willen zijn. Eenmaal daar lijkt de 'goede weg' steeds verder weg en moeilijker te bereiken. Daar is waar Jouw Kickstart iets wil, en kan betekenen. Het liefst nog in de fase daarvoor.
Middels een persoonlijke, coachende begeleiding worden jongeren geinspireerd en gemotiveerd om hun talenten te ontwikkelen en doelen te bereiken.